L’espai. Lloguer de sales

«La natura no és un lloc per visitar. És casa.» – Gary Snyder

Espai arrel disposa de diverses sales de teràpia i cures per a la salut, els espais estan preparats i pensats per fomentar la tranquil·litat, el confort i la relaxació. Tot això en un ambient proper que facilita el vincle i la trobada entre professionals. Les sales es lloguen per franges de migdia, dia sencer i ús complet.

Aquest projecte neix del desig de construir un espai per cuidar del benestar de les persones, un lloc on tothom pugui tenir l’experiència de seguretat, benestar i desenvolupament personal. Dissenyat perquè persones i terapeutes puguin trobar-se. Una oportunitat de creixement tant per als qui busquen acompanyament com per als professionals que desitgin arrelar en ell.

Sala Alzina

La sala Alzina és molt lluminosa i càlida, amb 14,28m2, està decorada amb tons clars, fusta natural i plantes. Compta amb material per a les teràpies, climatització tant per a l’hivern com per a l’estiu, connexió a internet, servei de neteja i accés a la zona de cuina. El lloguer d’aquesta sala es realitza per franges de mig dia i dies complets. Per obtenir més informació, contacteu de forma privada.

Sala Olivera

La sala Olivera és molt lluminosa i càlida, amb 11,61m2, està decorada amb tons clars, fusta natural i plantes. Compta amb material per a les teràpies, climatització tant per a l’hivern com per a l’estiu, connexió a internet, servei de neteja i accés a la zona de cuina. El lloguer d’aquesta sala es realitza per franges de mig dia i dies complets. Per obtenir més informació, contacteu de forma privada.

Sala Mimosa

La sala Mimosa és molt lluminosa i càlida, amb 9,30m2, està decorada amb tons clars, fusta natural i plantes. Compta amb material per a les teràpies, climatització tant per a l’hivern com per a l’estiu, connexió a internet, servei de neteja i accés a la zona de cuina.

El lloguer d’aquesta sala es realitza per franges de mig dia i dies complets. Per obtenir més informació, contacteu de forma privada.

Sala Pi

La sala Pi és un espai petit i acollidor de 5,71m2. Amb finestra al pati interior i diferents punts de llum per proporcionar calidesa. Aquest espai és ideal per a acompanyaments que no requereixin molt moviment o treballs amb camilla. La sala es pot adaptar i ajustar segons les necessitats del/la professional.

A més del lloguer habitual per franges horàries, aquesta sala també permet el lloguer per a ús exclusiu. Per obtenir més informació, contactar de forma privada.

Sala Om

La sala Om és un espai petit i acollidor de 5,10m2, molt similar en format a la sala Pi. Amb finestra al pati interior i diferents punts de llum per proporcionar calidesa. Aquest espai és ideal per a acompanyaments que no requereixin molt moviment o treballs amb camilla. La sala es pot adaptar i ajustar segons les necessitats del professional.

A més del lloguer habitual per franges horàries, aquesta sala també permet el lloguer per a ús exclusiu. Per obtenir més informació, contacteu de forma privada.